Milliyetçi Hekimler Derneği 2024 Doğu Makedonya Kurban Organizasyonu

Daha önceden işgal altındaki Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesine, sınırlarda kötü durumlarda yaşayan soydaşlarımıza, depremde evini yurdunu kaybetmiş afetzede yurttaşlarımıza bir nebze de olsa destek olmayı görev bilen Milliyetçi Hekimler Derneği bu seneki kurban organizasyonu için Doğu Makedonya’daydı.  Dernek üyeleri ve gönüldaşlarının bağışladığı kurbanlar Doğu Makedonyalı soydaşlarımızın yaşadığı Türk köylerinde kesilerek pay edildi. Bizzat yönetim kurulu mensuplarının katıldığı kesimler ve dağıtım işlemleri ardından Doğu Makedonya’daki Türk yetkililerle görüşülerek kurulan gönül köprülerinin devamı planlandı. İlerleyen süreçte okul, kütüphane vb. ortak yaşam alanları için birlikte hareket edilme sözü verildi.