Derneğimiz faaliyetlerini dört ana başlıkta sürdürmektedir.

1- Üye ve hekimlerin katılımı ile düzenlenen konferans / panel : Ayda bir pazar günü birlikte paylaşılan kahvaltı sofrası akabinde dönüşümlü olarak sağlıkla veya sosyal hayat ile ilgili bir konu ele alınarak incelenmektedir.

2- Basın açıklamaları : Derneğin görüşlerini kamuoyuna aktarmak amacıyla yönelik olarak ihtiyaç duyulan konu ve zamanlarda yapılan bir faaliyettir.

3- Tıbbiyeliler Günü : Her yıl 18 Mayısta düzenlenen "Tıbbiyeliler günü" anma proğramına iştirak etmek için üyelerimiz ve Tıp Fakültesi öğrencileriyle birlikte Çanakkale Şehitliğine yapılan ziyaret faaliyetimizdir.

4- Burs : Üye ve yardım severlerin katkılarıyla olşturduğumuz burs fonundan ihtiyaç sahibi Tıp Fakültesi öğrencilerine yapılan yardım faaliyetimizdir.